Κανονισμός - Εκδηλώσεις

Η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος, δανείζει μέχρι πέντε (5) Βιβλία ή (3) Περιοδικά για 15 ημέρες. Παρέχει επίσης, την δυνατότητα περιορισμένης φωτοτύπησης του υλικού της (ο αριθμός δεν μπορεί να υπερβαίνει τον αριθμό που ορίζεται από Διεθνής Συμβάσεις για την παραβίαση των Πνευματικών Δικαιωμάτων) και πρόσβαση στο ψηφιακό υλικό από το Διαδίκτυο μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών της. Το υλικό που δεν δανείζεται και περιλαμβάνει σπάνια βιβλία εφημερίδες και πρόσφατα τεύχη περιοδικών, βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για χρήση στους χώρους της.

Κάθε πολίτης του Νομού Χανίων και όχι μόνο, μπορεί να γίνει μέλος της Βιβλιοθήκης δωρεάν, με τη επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου. 

Σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας τεκμηρίου, ο αναγνώστης υποχρεούται να το αντικαταστήσει.

Η Βιβλιοθήκη της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, είναι ανοιχτή για το κοινό κατά τη διάρκεια όλου του έτους,

Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 π.μ. – 15:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 π.μ.  – 13:00 μ.μ.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας 

Μουντογιαννάκης Ιωάννης, M.Sc

Επιστημονικός Συνεργάτης - Βιβλιοθηκονόμος της ΟΑΚ

 

Τηλ.: 0030 28240 22245

 FAX: 0030 28240 22060

 E-mal: [email protected]

 

Στην ΟΑΚ.. μιλάμε για βιβλία!

Στην ΟΑΚ.. μιλάμε για βιβλία!

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, αναγνωρίζοντας τη σημασία του βιβλίου, αρχίζει μία ακόμη δραστηριότητα, τη δημιουργία Λέσχης Φιλαναγνωσίας, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στον χώρο της Βιβλιοθήκης
Περισσότερα →

«Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ»

«Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ»

  Για δεύτερη συνεχή χρονιά συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές δράσεις στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος «Το Φως», με γενικό τίτλο: «Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ». Οι δράσεις απευθύνονται σε παιδιά 4 έως
Περισσότερα →

Δράσεις στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ

Εκπαιδευτικές Δράσεις για παιδιά με θεματική: «Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ», θα πραγματοποιηθούν στην Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ, «Το Φως». Ακολουθεί το Πρόγραμμα.
Περισσότερα →

«Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ, Το Φως»

«Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ, Το Φως»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Εκπαιδευτικές Δράσεις την Βιβλιοθήκης της ΟΑΚ «Το Φως», με θεματική: «Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ».
Περισσότερα →