Δωρεά Εκπαιδευτικού Εξοπλισμού προς το Δημοτικό Σχολείο Κολυμπαρίου

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

 

     Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, σε ειδική τελετή στο Δημοτικό Σχολείο Κολυμπαρίου, η ΟΑΚ συνέβαλε οικονομικά στην αγορά ενός νέου φωτοτυπικού μηχανήματος για τις ανάγκες των μαθητών, των εκπαιδευτικών και της σχολικής εκπαιδευτικής κοινότητας γενικότερα, συνεχίζοντας την αγαστή συνεργασία με τα σχολεία της περιοχής.

     Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ, Δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς, υπογράμμισε την αναγνώριση του  έργου που επιτελούν οι εκπαιδευτικοί σε δύσκολες συνθήκες, ενώ τόνισε ότι «η διαμορφωμένη τα τελευταία χρόνια κατάσταση στον τόπο μας δυσχεραίνει αναμφίβολα την άσκηση του λειτουργήματός σας. Η οικονομική αστάθεια, η αβεβαιότητα για το μέλλον, οι κοινωνικές δυσκολίες αντικατοπτρίζονται τόσο στη σχολική όσο ασφαλώς και στην προσωπική σας ζωή. Εντούτοις, μπορούμε πλέον να διαπιστώσουμε ότι οι αντιξοότητες, ο περιορισμός κάποιων δυνατοτήτων, οι τυχόν ελλείψεις σε υλικοτεχνικό επίπεδο ανέδειξαν αυτά τα χρόνια το φιλότιμο ανθρώπινο δυναμικό της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και της προσφοράς στα παιδιά μας».

     Στη συνέχεια η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κολυμπαρίου, κ. Φανή Μπουμπόναρη, ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή της ΟΑΚ για την άμεση ανταπόκριση και στήριξη, καθώς και για την προσφορά της στην εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής και ευχήθηκε να συνεχισθεί η έως τώρα δημιουργική συνεργασία με την ΟΑΚ.

     Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ δώρισε, επίσης, στο Δημοτικό Σχολείο Κολυμπαρίου, το νέο Επετειακό Ημερολόγιο του 2018, που είναι αφιερωμένο στη συμπλήρωση 50 ετών από της ιδρύσεως της ΟΑΚ.