Κίνηση Γενικού Διευθυντού

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014

Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ Κωνσταντίνος Ζορμπάς έλαβε μέρος στα εγκαίνια της ανακαινισμένης Βιβλιοθήκης του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου (29/11/14).

Στο Χαιρετισμό του ο κ. Ζορμπάς σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «εγκαινιάζοντας μια Βιβλιοθήκη, εγκαινιάζουμε ένα Σχολείο και εγκαινιάζοντας ένα Σχολείο δημιουργούμε ικανούς πολίτες με γνώση και αξίες για την κοινωνία».

Ο κ. Ζορμπάς ζήτησε να «αδελφοποιηθούν» η Βιβλιοθήκη με τη Βιβλιοθήκη του Φιλολογικού Συλλόγου της ΟΑΚ «Το Φως» και να συνεργασθούν με κοινές δράσεις συμβάλλοντας στη διεύρυνση της γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειας της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης ο Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ συμμετείχε ως ομιλητής στην παρουσίαση του βιβλίου του πολιτικού επιστήμονα – διεθνολόγου κ. Γιάννη Μήτσιου με τίτλο «Το στοίχημα της Αναγέννησης. Το Διεθνές περιβάλλον, η Ευρώπη και το μέλλον της Ελλάδας», το οποίο παρουσιάστηκε στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (30/11/2014).

Ο κ. Ζορμπάς ανέπτυξε πτυχές του βιβλίου που έχουν να κάνουν με τη σχέση πολιτικής και θρησκείας στο νέο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Επίσης συμμετείχαν οι ομιλητές κ. Αντώνης Σκαμνάκης, Καθηγητής Δημοσιογραφίας και Παντελής Πετζετάκης, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ. Κρήτης.

Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Κατερίνα Ζομπανάκη. Την εκδήλωση χαιρέτισαν, εκ μέρους της Περιφέρειας η περιφερειακή σύμβουλος Όλγα Λεβάκη, ο αντιδήμαρχος Χανίων Μανώλης Αδοντάκης, ενώ μέρος των χθεσινών πωλήσεων του βιβλίου, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μελπομένη Διώτη, προσφέρθηκε σε κοινωνικό ίδρυμα των Χανίων.


Φωτογραφίες

-
-