Χριστούγεννα στο σπίτι!

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2020

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) και η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος «Το Φως», στο πλαίσιο των νέων διαδικτυακών δράσεων του Ιδρύματος, με γενική θεματική: «Εκδηλώσεις την εποχή της πανδημίας του Covid-19» και σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, διοργανώνουν διαδικτυακή Ημερίδα, με τίτλο: «Χριστούγεννα στο σπίτι».

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18:00-19:30, με ομιλήτριες την κα Άννα Νεμπαυλάκη, Ειδική Σύμβουλο του Δήμου Χανίων, Εκπαιδευτικό και Συγγραφέα, η οποία θα μιλήσει για αφορμές και ερεθίσματα δημιουργικά και καλλιτεχνικά που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά κατά τις ημέρες των εορτών. Στη συνέχεια η κα Δήμητρα Κατριβέση, Ψυχολόγος, θα αναφερθεί στη συναισθηματική σύνδεση του παιδιού με τα αγαπημένα πρόσωπα, την υπέροχη ατμόσφαιρα των ημερών και τη σύνδεσή της, με τα Χριστούγεννα, που εφέτος είναι ακόμη πιο ιδιαίτερα λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Η κα Λαμπρινή Μποβιάτσου, Εικαστικός, θα κλείσει παρουσιάζοντας μία καλλιτεχνική Χριστουγεννιάτικη πρόταση στολισμού.

Υπεύθυνος για τον συντονισμό της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Ιωάννης Μουντογιαννάκης, Βιβλιοθηκονόμος και Επιστημονικός Συνεργάτης της ΟΑΚ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο YouTube. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq  την Παρασκευή 11/12/2020, στις 18:00, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα έχει τη σήμανση «LIVE» (Ζωντανή Μετάδοση).


Φωτογραφίες

-