Στην Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ… μιλάμε για βιβλία

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), αναγνωρίζοντας την σημασία του βιβλίου, συνεχίζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητές, στην Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος «Το Φως».

Το Σάββατο 30 Μάρτη θα πραγματοποιηθούν οι εξής δράσεις:

·ΩΡΑ 10:30, θα πραγματοποιηθεί δράση για τους μικρούς αναγνώστες του Ιδρύματος, από την Δήμητρα Πενταράκη, Εμψυχώτρια – Συγγραφέα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, όπου φέτος, το κεντρικό μήνυμα, με τίτλο: «Διασχίστε τις θάλασσες με τα φτερά της φαντασίας!», προέρχεται από το Εθνικό Τμήμα της Ιαπωνίας και συγκεκριμένα από την συγγραφέα Eiko Kadono.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ιωάννη Μουντογιαννάκη, Βιβλιοθηκονόμο της ΟΑΚ (τηλ. 28240 22500 – [email protected]).

·ΩΡΑ 12:00, θα πραγματοποιηθεί η 5η συνάντηση των μελών της Λέσχης Φιλαναγνωσίας στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ «Το Φως», με γενική θεματική: «Έλληνες και ξένοι πεζογράφοι με φόντο την Κρήτη». Σε αυτή την συνάντηση, θα συζητηθεί το βιβλίο της Μάρω Δούκα, με τίτλο: «Αθώοι  και φταίχτες». Γενάρης του 2002 στα Χανιά. Ένας ξένος περιπλανιέται στα παλιά. Τα κτίσματα, οι δρόμοι, οι τάφοι, τα γεγονότα. Αλλά το παρελθόν δεν είναι τόπος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ανδρομάχη Χουρδάκη, Εκπαιδευτικό-Φιλόλογο-Συγγραφέα (τηλ. 6989919129) και τον κ. Ιωάννη Μουντογιαννάκη, Βιβλιοθηκονόμο της ΟΑΚ (τηλ. 28240 22500 – [email protected]).