«Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ»

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 οι μικροί φίλοι του Ιδρύματος πέρασαν ακόμη ένα εποικοδομητικό «Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ», ακούγοντας από τον Βιβλιοθηκονόμο και Επιστημονικό Συνεργάτη της ΟΑΚ, Ιωάννη Μουντογιαννάκη, το βιβλίο με τίτλο: «Οι περιπέτειες της Βούλας στο κόκκινο βιβλίο», της συγγραφέως Σταυρούλας Παγώνα.

Πρόκειται για ένα διδακτικό παραμύθι που μας θυμίζει πως όσο διαφορετικοί και να είμαστε, έχουμε όλοι μια σημαντική θέση στον κόσμο αυτό. Παράλληλα, το παραμύθι αυτό αποτελεί μια διασκεδαστική περιπέτεια που βοηθάει το παιδί να κατανοήσει καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται σε ένα ευρύτερο κοινωνικό σύνολο (οικογενειακό, φιλικό, σχολικό κ.ά.).    

Τέλος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (3 Δεκεμβρίου), τα παιδιά παρακολούθησαν τη βραβευμένη ταινία (animation μικρού μήκους) με τίτλο: «Corto Ian», η οποία διδάσκει στα παιδιά την έννοια της ενσυναίσθησης.

Τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους, για το επόμενο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, όπου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης, θα διαβάσουν το βιβλίο «Το κουμπί της αγάπης και ο πρίγκιπας που δεν είναι πια μικρός».

Σας περιμένουμε όλους!

 

Πληροφορίες: Ιωάννης Μουντογιαννάκης
Βιβλιοθηκονόμος-Επιστημονικός Συνεργάτης ΟΑΚ
Τηλ.: 28240 22245 e-mail: [email protected]


Φωτογραφίες

-
-
-
-