ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

 

·  Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11:00 π.μ.

Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ “Το Φως”. «Το δέντρο που έδινε». Πρόκειται για ένα όμορφο παραμύθι για παιδιά, στο οποίο γίνεται λόγος για εκείνους που ξέρουν να προσφέρουν και εκείνους που ξέρουν να ανταποδίδουν με αγάπη.

Υπεύθυνος δράσης: Ιωάννης Μουντογιαννάκης

Επιστημονικός Συνεργάτης - Βιβλιοθηκονόμος της ΟΑΚ   

 

·  Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 18:30 μ.μ.

Προσωπογραφίες - Κινηματογραφικές βραδιές στην ΟΑΚ. «Ο λόγος του βασιλιά». Προβολή της ταινίας και συζήτηση με την κ. Ανδρομάχη Χουρδάκη, Φιλόλογο στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Παράρτημα Κισάμου) και Συγγραφέα.

Υπεύθυνη: Δρ. Μαρία Χατζηαποστόλου

Επιστημονική Συνεργάτιδα της ΟΑΚ

 

·  Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11:00 π.μ.

Η «Μπελ Μπεσαμέλ» στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ “Το Φως”. Η συγγραφέας Χριστίνα Κωνσταντουδάκη, θα παρουσιάσει το νέο της παραμύθι στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ. Θα ακολουθήσει εικαστική δράση για παιδιά.

 

·  Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 19:00 μ.μ.

Ομιλία του Παν. Καθηγουμένου της Ι. Μονής Οσίου Δαυίδ, Γέροντος Γαβριήλ, με θέμα: «Ο Όσιος Ιάκωβος που γνώρισα».

 

·  Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11:00 π.μ.

Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ “Το Φως”. «Το καρναβάλι των ζώων». Οι Απόκριες πλησιάζουν και εμείς ετοιμαζόμαστε να μάθουμε για τη μεγάλη γιορτή που ετοιμάζουν τα ζώα του δάσους!

Υπεύθυνος δράσης: Ιωάννης Μουντογιαννάκης

Επιστημονικός Συνεργάτης - Βιβλιοθηκονόμος της ΟΑΚ   

 

·  Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 18:30 μ.μ.

Προσωπογραφίες - Κινηματογραφικές βραδιές στην ΟΑΚ. «Η θεωρία των πάντων». Προβολή ταινίας και συζήτηση με τον κ. Μιχαήλ Λαγουδάκη, Αντιπρύτανη Πολυτεχνείου Κρήτης, Αναπληρωτή Καθηγητή Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Υπεύθυνη: Δρ. Μαρία Χατζηαποστόλου

Επιστημονική Συνεργάτης της ΟΑΚ

 

·  Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 10:00 π.μ.

Ημερίδα με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο». Η Ημερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο CSII (Cyber Security Inetrnational Institute) και Ομιλητή τον κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη, πρώην επικεφαλή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους (μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς κ.ά.).

 

·  Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 12:00 μ.μ.

Στην ΟΑΚ… μιλάμε για βιβλία. Η Λέσχη Φιλαναγνωσίας της ΟΑΚ, θα πραγματοποιήσει την 6η συνάντηση των μελών της, όπου θα συζητηθεί το βιβλίο: «Πολυφίλητη» του συγγραφέα Νίκου Ψιλάκη.  

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΟΑΚ μπορείτε να επικοινωνείτε με την Δρα Μαρία Χατζηαποστόλου, Επιστημονική Συνεργάτιδα της ΟΑΚ και τον κ. Ιωάννη Μουντογιαννάκη, Επιστημονικό Συνεργάτη και Βιβλιοθηκονόμο της ΟΑΚ, στο τηλέφωνο: 2824022500.