Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ)

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

 Την ΟΑΚ επισκέφθηκε ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο κ. Μπακογιάννης ενημερώθηκε για το έργο και τις δράσεις του Ιδρύματος, από τον Γενικό Διευθυντή της ΟΑΚ, Δρα Κωνσταντίνο Ζορμπά, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΑΚ, κ. Εμμανουήλ Κελαϊδή και κ. Χάρη Κουνελάκη και συνεργατών του Ιδρύματος.

Ο Δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς συνεχάρη τον κ. Μπακογιάννη για την πανηγυρική εκλογή του, στον Δήμο Αθηναίων και του ευχήθηκε δύναμη και ενίσχυση στο έργο του.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, ο κ. Μπακογιάννης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα οικολογικά θέματα, τις δράσεις και τις κοινές συνεργασίες με την Τοπική Αυτοδιοίκηση (κοινωνική οικονομία, ενεργειακές κοινότητες κ.λπ.), τον πολιτισμό και τα θέματα της νεολαίας. Επίσης, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις εργασίες και τα πορίσματα της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας (2016), καθώς και για το διαθρησκειακό και διαχριστιανικό διάλογο. Αποδέχθηκε δε την πρόταση να είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση στο Πέτρινο Θέατρο με θέμα «Πολίτης, Πολιτική, Πολιτισμός», καθώς και να ενισχύσει τις προσπάθειες της ΟΑΚ για τον διακομματικό διάλογο. 

Στο τέλος ο κ. Ζορμπάς του προσέφερε το επετειακό γραμματόσημο του Ιδρύματος και εκδόσεις σχετικές με το έργο του.

 


Φωτογραφίες

-
-
-
-
-
-