Επιστημονική Γαστρονομική Ημερίδα στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) διοργανώνει Επιστημονική Γαστρονομική Ημερίδα, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 και ώρα 9:30 (πρωινή), με θέμα: «Διατροφή και Νηστεία», με κεντρικούς ομιλητές τον Μοναχό Επιφάνιο Μυλοποταμινό (Άγιο Όρος) και την πρεσβυτέρα Γεωργία Κοφινά, Συγγραφέα και Καθηγήτρια. Οι ομιλητές θα αναφερθούν στη σημασία της νηστείας και της κρητικής διατροφής στη ζωή μας.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε σπουδαστές και καθηγητές Σχολών Μαγειρικής του Νομού Χανίων, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, που ασχολείται με την κρητική παραδοσιακή διατροφή.

Η παραπάνω συνάντηση αποτελεί μία ευκαιρία προβληματισμού τόσο για μέλλον της μαγειρικής, όσο και της κρητικής κουζίνας, ειδικότερα σε μία εποχή, που αποϊεροποιεί τη σημασία της διατροφής ως σχέση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα


Φωτογραφίες

-